Glomstua Omsorgssenter er festivalarena for Gulljazz 16. juli. Vi er stolte over å kunne presentere Moldepublikummet for denne gjengen:

 

I år har vi vært så heldige å få Knut Borge til å åpne Gulljazz på Glomstua Omsorgssenter i Molde, onsdag 16. juli kl 12.00. Knut Borge er en kjent figur i norsk underholdningsliv, blant annet som programleder, journalist og komiker. Borge er også en ivrig jazzentusiast og var fra 1979-1989 fast konferansier på Moldejazz. Når det nå er duket for et comeback som konferansier, er vi glade for at det skjer på Gulljazz!

 

 

Konferansier: Knut Borge

I år har vi vært så heldige å få Knut Borge til å åpne Gulljazz på Glomstua Omsorgssenter, onsdag 16. juli kl 12.00. Knut Borge er en kjent figur i norsk underholdningsliv, blant annet som programleder, journalist og komiker. Borge er også en ivrig jazzentusiast og var fra 1979-1989 fast konferansier på Moldejazz. Når det nå er duket for et comeback som konferansier, er vi glade for at det skjer på Gulljazz!

 

Moldejazz09_3133-jpg-900Jazzlogen

Jazzlogen vil åpne Gulljazz på Glomstua i Molde, og er et årlig prosjekt som gir ungdom i aldersgruppa 14-20 år fra Møre og Romsdal mulighet til å delta på kurs i tradjazz, og å være en del av Molde International Jazz Festival ved å spille i gateparaden hver dag i festivaluka. Jazzlogen er et samarbeid mellom Moldejazz, Ytre Suløens Jassensemble og Molde Janitsjar, og hovedmålet er å legge grunnlaget for et gateparadeband under jazzfestivalen i Molde. Vi gleder oss til å se og høre ungdommene som marsjerer og danser seg inn i teltet på Glomstua!

 

Husbandet

Birgits Husband

Birgits Husband betegner seg som breddebandet som spiller nesten alt, overalt, alltid! Bandet består av syv musikere født på 1940, -50, -60 og -80-tallet. De har sin base på Skovheim Allsenter i Oslo hvor de spiller på ulike arrangementer. Dette er et feel-goodband som tar mål av seg å spille musikk som treffer folk i alle aldre. De har de siste årene spilt til dans på de aller fleste sykehjem i Oslo. Til Gulljazz på Glomstua kommer bandet med et repertoire som spenner fra standardjazz til gamle norske slagere som innbyr til allsang og dans. ”Kor Kjekt” fra Råkhaugen Dagsenter bidrar med et glansnummer, og vi venter stor stemning når det lokale koret entrer scenen!

 

Ytre_Suloeen_Pressefoto_YSJ_TRICIA_2013-jpg-900

Ytre Suløens Jass-Ensemble med Tricia Boutté

Bandet har Norgesrekord i Moldejazzopptredener. De byr på en spennende blanding av tradisjonell jazz og nyere stilretninger, fremført med en blanding av trøkk og følsomhet som gjennom årenes løp har blitt bandets varemerke. Her finnes ragtime, gospel, litt karibisk musikk, blues og swing. New Orleans-musikken har alltid vært fundamentet og hovedideen bak bandet, og med vokalist Tricia Boutté, som selv er født og oppvokst i havnebyen ved Mississippis utløp, kommer historien enda nærmere. YSJ spilte på Gulljazz i Molde i fjor til publikums store begeistring. Det er en stor glede og ære å få dem tilbake.

 

Arturbleiken

Artur Bleiken & Hans Jassbeskjed

Artur Bleiken & Hans Jassbeskjed var en levende legende i det Romsdalske jazzliv på 60 og 70-tallet. Bandet hadde stor suksess rundt om på bygdene på nordvestlandet, samt på Moldefestivalen på 70-tallet. På slutten av tiåret ble det plateinnspilling, tur til New Orleans, og engasjement på Vossajazz i 1977. Siden den gang har det vært ganske stille rundt bandet . Men for noen år tilbake våknet bandet opp igjen fra dvalen, og det var bare å låse inn de mindreårige, snøre på seg gå-bort-skoene og gjøre seg klare for jazzfest!

 

 

 

 

 

 


Hovedsamarbeidspartner:

Samarbeidspartnere:

Molde Jazz
maijazz