Kåre Reiten

 

Den offisielle åpningen av årets Gulljazzfestival i Stavanger besørges av lege, og leder for kommunalstyret for levekår i Stavanger, Kåre Reiten. Vi er glade og takknemlige for at Stavanger kommune er med på laget, både representert ved Stokka sykehjem og politisk ledelse.

 

 

 

SOUTH WEST JAZZBAND MED KRISTIN SVENSEN

South West Jazz Band er kjent for sin karakteristiske spillestil og sjarm på scenen. Bandet har dyp forankring innen Trad jazz musikken fra New Orleans og har spilt på en rekke jazzfestivaler/klubber landet rund. De har også hatt flere konserter turnéer med solister og kor, blant annet i forbindelse med Jazzgudstjenester. Denne gang har bandet fått med seg selveste Kristin Svensen på vokal. Det blir sanger fra de glade 20-årene til noe nyere ting fra 50-60 årene, med slagere som Ain’t She Sweet, Georgia On My Mind og mange flere.

 

THE SWEDE & THE SWEET SWINGERS MED GJEST OG DANSERE

Sekstetten The Swede & the Sweet Swingers har sitt utspring i jazzmiljøet i Stavanger. De spiller gamle klassikere fra 30-tallet, da swingen regjerte på utesteder. Bandet har spilt opp til dans på Lindy Hop arrangementer og har tidligere spilt konsert på festivalen vintage:jazz. I år har de med seg en gjeste-klarinettist og en gruppe Lindy Hop dansere fra SwingCats Danseklubb. The Swede & the Sweet Swingers swinger like bra som navnet tilsier!

 

BIRGITS HUSBAND MED GJEST HÅKON HAGEN KNUDSEN
Birgits Husband er festivalsjef Birgit Skogens eget band og har blitt et fast innslag på Gulljazz. Birgits Husband betegner seg som breddebandet som spiller nesten alt, overalt, alltid! Dette er et feel-goodband som tar mål av seg å spille musikk som treffer folk i alle aldre, og de har spilt til dans på de aller fleste sykehjem i Oslo. Til Gulljazz kommer bandet med et repertoire som spenner fra  New Orleans til standardjazz og gamle slagere. Som gjesteartist har de med seg den eminente og Stavangerbaserte saxofoniste  Håkon Hagen Knudsen. Birgits Husband gleder seg til musikk og fest på Stokka!

 

MOODmood indigo INDIGO 

Orkesteret Mood Indigo startet opp for et par år siden, med godt voksne musikere med fartstid innen forskjellige sjangre av jazzen. Bandet øver ukentlig på dagtid, man er jo pensjonist, avbrutt av ting som tiltrengt ferie og barnebarns omsorg. Repertoaret baserer seg på kjente jazzmelodier fra 30­- og frem til 60-tallet. God fornøyelse!

166795_4328657818861_469190732_n
Karl Kverneland

Karl Kverneland spiller i Mood Indigo
og dagens konferansier.


Hovedsamarbeidspartner:

Samarbeidspartnere:

Molde Jazz
maijazz